DUUW en Axis Career gaan samen verder.

DUUW (adviesbureau voor Office Support) en Axis Career (recruitment voor Office Support, Legal en Finance Professionals) gaan samen verder onder de naam Duuw Scale-Up People. Hiermee ontstaat een nieuwe zelfstandige speler die decennia ervaring koppelt aan inhoudelijke expertise. Het doel is om een sterke organisatie uit te bouwen en opdrachtgevers en kandidaten zo nog completer van dienst te zijn.

"Onder de Belgische vleugels van Axis Group HR Advisor hebben wij een standaard gezet op het gebied van kwaliteit en klantgerichtheid. Wij hebben al vele kandidaten en klanten heel blij gemaakt. Door samen te gaan met DUUW voegen we jarenlange ervaring en expertise toe aan onze goede reputatie. Dit biedt continuïteit en geeft ruimte om te groeien."

Desirée Engelsman

"Met DUUW, opgericht in 2008 door Ellen de Graaf, willen wij heel graag de volgende stap nemen. De mogelijkheid om dit samen met het deskundige team van Axis Career te doen geeft ons een vliegende start."

Hylke Oldenboom

Informatie over de vacatures en onze dienstverlening is vanaf heden te vinden op deze website. Heb je vragen? Bel Desirée Engelsman (06 52546808), Hylke Oldenboom (06 55128510) of Ellen de Graaf (06 50290944)