Op zoek naar talent?

Is jouw organisatie toe aan de volgende stap, heeft het team nieuwe impulsen of verrijking nodig? Wij hebben de juiste professionals in ons netwerk voor jouw organisatie.

Onze vakgebieden Topkandidaten

Toe aan de volgende stap?

Iedere organisatie komt eens of meerdere keren in een groeifase. Dat is het moment waarop de organisatie de bakens verzet om door te groeien naar de volgende fase. Deze fase heeft een eigen dynamiek en is zeer interessant. Met meer dan 100 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling weten wij hoe waardevol werving en selectie met aandacht is, juist in een groeifase. DUUW is gespecialiseerd in professionals die ervaring hebben met deze fase en de mindset die daarbij hoort.

Support

Onze Support professionals dragen proactief bij aan de uitdagingen die een groeifase met zich meebrengt. Deze professionals ordenen, organiseren en bouwen mee aan de volgende stap, vanuit hun passie voor verandering.

Neem contact op

Finance

Een groei fase is voor een Finance professional extra uitdagend. Met hun pragmatische houding verbeteren deze kandidaten de administratieve en financiële processen, zodat er meer control en verbinding met de business ontstaat.

Neem contact op

Executives

Bij iedere fase past een ander type leider. Onze Executive kandidaten kiezen bewust voor verandering en leggen het fundament voor groei en professionalisering in jouw organisatie. Zij brengen zaken in beweging en nemen verantwoordelijkheid.

Neem contact op

Onze topkandidaten

We spreken dagelijks tientallen kandidaten. Voor vacatures, of omdat ze met ons willen sparren. Deze drie kandidaten maken écht indruk op ons, en geven we daarom graag een podium.

1 maand opzegtermijn, parttime

Management Assistent

HBO Vrijetijdsmanagement, 15 jaar ervaring als management assistent en directiesecretaresse.
Ik ben creatief, gedreven, verbindend en vind het belangrijk om het verschil te kunnen maken binnen een organisatie. Een uitdagende rol bij een organisatie in ontwikkeling met een mooi maatschappelijk doel zal voor mij een match made in heaven zijn.
1 maand opzegtermijn, fulltime

Junior Underwriter Liability

HBO Bachelor met specialisme Finance, Tax & Advice, 5 jaar ervaring als financieel adviseur en junior underwriter.
Ik vind het belangrijk een doel voor ogen te hebben en mijzelf te ontwikkelen op het gebied van Underwriting. Mijn hart ligt bij het vakgebied Casualty maar in Property, D&O, Beroepsaansprakelijkheid en Construction Engineering kan ik ook mijn ei kwijt.
Per direct beschikbaar, parttime

Project Assistent / Paralegal

VU Bachelor Rechtsgeleerdheid, naast studie ervaring opgedaan in advocatuur en bij gemeente als project assistent.
Ik hou van uitdagingen in mijn werk en ben op zoek naar een mooie support rol met inhoud en mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. Mijn voorkeur gaat uit naar een rol bij een grote internationale organisatie in de zakelijke dienstverlening.

Wil je meer weten?

We vertellen je natuurlijk graag meer over de kandidaten achter de citaten. Dan heb je nog niet direct een nieuwe medewerker, maar wel het gesprek geopend voor een duurzame match.

Neem contact met ons op

Zo werken we

DUUW heeft een duidelijke visie over hoe goede werving en selectie eruitziet. We snappen hoe belangrijk volledig begrip van de situatie is (de werkomgeving, collega’s, cultuur, strategie) en vertalen dit naar een sterk profiel. DUUW belooft een uitgebreide search en een uitstekende selectie. Duurzame matches zijn onze drijfveer, niet de snelle deal.

Intake
We willen alles weten over de context van het profiel. Samen worden we het eens over welke criteria belangrijk zijn en hoe we deze onderling wegen.
Selectie
We doen een uitgebreide netwerksearch, controleren referenties en presenteren kandidaten met een zorgvuldige toelichting.
Interview
We nemen de planning voor de gesprekken uit handen en indien gewenst wonen we de gesprekken bij. Na de gesprekken zetten we de resultaten op een rij en helpen je een beslissing te nemen.
Plaatsing
We hebben informatie van de kandidaat om een passend aanbod te doen. Na plaatsing houden we contact met jou en de kandidaat en helpen we de onboarding tot een succes te maken.
Ik wil samenwerken

Wij helpen jouw organisatie verder.

Heb je een moeilijke vacature, dilemma of vraag over de inrichting van jouw organisatie bij verandering? Plan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend sparmoment. We kijken ernaar uit.

Plan jouw gratis sparmoment