Op zoek naar talent?

Is jouw organisatie toe aan de volgende stap, heeft het team nieuwe impulsen of verrijking nodig? Wij hebben de juiste professionals in ons netwerk voor jouw organisatie.

Onze vakgebieden Zo werken we

Zet de volgende stap

Iedere organisatie doorloopt groeifases waarin verandering cruciaal is. Met onze expertise in arbeidsbemiddeling begrijpen wij het belang van zorgvuldige werving en selectie tijdens deze fases. Duuw is gespecialiseerd in professionals met de juiste ervaring en mindset om jouw organisatie te laten floreren.

Support

Onze Support professionals dragen proactief bij aan de uitdagingen die een groeifase met zich meebrengt. Deze professionals ordenen, organiseren en bouwen mee aan de volgende stap, vanuit hun passie voor verandering.

Neem contact op

Finance

Een groei fase is voor een Finance professional extra uitdagend. Met hun pragmatische houding verbeteren deze kandidaten de administratieve en financiële processen, zodat er meer control en verbinding met de business ontstaat.

Neem contact op

Executives

Bij iedere fase past een ander type leider. Onze Executive kandidaten kiezen bewust voor verandering en leggen het fundament voor groei en professionalisering in jouw organisatie. Zij brengen zaken in beweging en nemen verantwoordelijkheid.

Neem contact op

Zo werken we

DUUW heeft een duidelijke visie over hoe goede werving en selectie eruitziet. We snappen hoe belangrijk volledig begrip van de situatie is (de werkomgeving, collega’s, cultuur, strategie) en vertalen dit naar een sterk profiel. DUUW belooft een uitgebreide search en een uitstekende selectie. Duurzame matches zijn onze drijfveer, niet de snelle deal.

Intake
We willen alles weten over de context van het profiel. Samen worden we het eens over welke criteria belangrijk zijn en hoe we deze onderling wegen.
Selectie
We doen een uitgebreide netwerksearch, controleren referenties en presenteren kandidaten met een zorgvuldige toelichting.
Interview
We nemen de planning voor de gesprekken uit handen en indien gewenst wonen we de gesprekken bij. Na de gesprekken zetten we de resultaten op een rij en helpen je een beslissing te nemen.
Plaatsing
We hebben informatie van de kandidaat om een passend aanbod te doen. Na plaatsing houden we contact met jou en de kandidaat en helpen we de onboarding tot een succes te maken.
Ik wil samenwerken

Wij helpen jouw organisatie verder.

Heb je een moeilijke vacature, dilemma of vraag over de inrichting van jouw organisatie bij verandering? Plan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend sparmoment. We kijken ernaar uit.

Plan jouw gratis sparmoment