Op zoek naar personeel?

Is jouw organisatie toe aan de volgende stap, heeft het team nieuwe impulsen of verrijking nodig? Wij hebben de juiste professionals in ons netwerk voor jouw organisatie.

Onze vakgebieden Bekijk reviews

Zet de volgende stap

Iedere organisatie doorloopt groeifases waarin verandering cruciaal is. Wij begrijpen het belang van zorgvuldige werving en selectie tijdens deze fases en werken met professionals die de ervaring en mindset hebben om jouw organisatie te laten floreren.

Support

Onze Support professionals dragen proactief bij aan de uitdagingen die een groeifase met zich meebrengt. Deze professionals ordenen, organiseren en bouwen mee aan de volgende stap, vanuit hun passie voor verandering.

Neem contact op Ik heb een moeilijke vacature

Accounting & Control

Een groeifase vraagt financial professionals die proactief zijn en 'over de cijfers heen' kunnen kijken. Ze verbeteren met hun scale-up skills processen en bewaken de verbinding met de business. Wij hebben het netwerk.

Neem contact op Ik heb een moeilijke vacature

Banking & Insurance

Onze goed opgeleide en ervaren Banking & Insurance professionals kennen hun weg met regelgeving en risico's en bezitten de communicatieve vaardigheden om de balans te bewaken tussen jouw belang en dat van de opdrachtgever.

Neem contact op Ik heb een moeilijke vacature

HR

Van een HR-professional verwacht je vakkennis en proactiviteit om jouw profiel als onderscheidende werkgever te versterken, samen met het vermogen een scale-up werkcultuur te bevorderen.

Neem contact op Ik heb een moeilijke vacature

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Lovende woorden van opdrachtgevers waar we al jarenlang met veel plezier mee samenwerken.

Esther Horgan

Al meer dan 10 jaar verzorgt Duuw Scale-Up People onze vraag naar ondersteunend personeel op professionele en zeer persoonlijke basis. Ons onderlinge contact is altijd vlot, prettig en bij de voorgestelde kandidaten wordt goed gekeken naar wie past bij ons kantoor. De afwikkeling is efficiënt en we kunnen altijd met al onze vragen of opmerkingen bij het team terecht. Wij zijn nog steeds heel erg tevreden en zouden Duuw zeker aanraden bij de zoektocht naar nieuw of vervangend personeel.

Renate van Ommeren

Een speld in een hooiberg, daar zochten we naar. Duuw had haar snel gevonden, heel bijzonder! Het proces was daarnaast ook nog 'ns heel zorgvuldig. Van een "echte" intake t/m de nazorg. Het contact met Denise hebben we als heel prettig en betrokken ervaren. We kunnen Duuw van harte aanbevelen!

Sandra Otten

Ik heb een prettige en succesvolle ervaring met Duuw Scale-Up People. Hun persoonlijke aanpak in het hele w&s-traject onderscheidt hen van andere bureaus. Door goed te luisteren, door te vragen en de energie bij ons op kantoor te voelen wist Desirée de perfecte match te maken. Wat zijn wij blij met onze nieuwe collega, hij is een aanwinst voor ons team qua persoonlijkheid en een goede aanvulling door de kennis en ervaring die hij met zich meeneemt. Wij zijn Desirée en haar team heel dankbaar en kijken uit naar een volgende samenwerking.
Bekijk alle reviews

Wij helpen jouw organisatie verder

Heb jij een moeilijke vacature? Klik op de knop hieronder en wij nemen contact met je op!

Ik heb een moeilijke vacature