Recruitment met aandacht.

Duurzame matches zijn onze drijfveer, niet de snelle deal. Zo werken we al sinds 2012 en sindsdien hebben we 527 matches gemaakt.

Onze waarden Het team

Onze waarden

DUUW is ontstaan vanuit de behoefte een aandachtig recruitment proces te kunnen bieden op een markt waar 'de snelle deal' vaak centraal staat. Dankzij onze ruime ervaring met recruitment weten we van beide zijden wat belangrijk is tijdens dit proces. Onze kracht ligt bij aandacht voor de mens, de rol en de context.

Aandachtig

We werken met mensen en dat vraagt oprechte aandacht. Onze missie is groei en verandering bij organisaties te ondersteunen, hiervoor gaan we de diepte in met kandidaat en opdrachtgever. Wij geloven – en weten – dat een aandachtig recruitment proces leidt tot het beste resultaat.

Oprecht

We zijn eerlijk in de kansen die we zien en we helpen waar we dat kunnen. Perfecte match? Ons doel is bereikt wanneer een kandidaat oprecht tevreden is en langdurig op zijn, haar of hun plek zit: de duurzame match.

Kritisch

Om samen succesvol te zijn is inzet en wil van alle partijen nodig. We zien het als onze verantwoordelijkheid om kandidaten en opdrachtgevers te helpen bij een goede selectie, waarbij we er niet voor terugdeinzen kritisch te zijn.

Inclusie M/V/🏳️‍🌈

Wij zijn een intermediair en werkgever met gelijke kansen voor iedereen. We werken voor opdrachtgevers met een werkomgeving waarin medewerkers eerlijk en met respect worden behandeld en waarin discriminatie van welke aard dan ook niet wordt getolereerd.

Klaar voor de volgende stap?

Wil je onderdeel worden van ons netwerk? Wij duiken graag met je de diepte in, samen gaan we voor een duurzame match.

Neem contact op

Het team van Duuw

Het team van Duuw heeft samen meer dan 100 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Samen delen wij de overtuiging dat Scale-Up People het verschil maken in tijden van groei en verandering.

Recruitment Consultant

Bart
Taams

Bart Taams

Mijn passie ligt in het ontdekken van potentieel en het verbinden van mensen aan banen die ze liefhebben. Het is een prachtig proces, van de eerste persoonlijke kennismaking tot de uiteindelijke plaatsing.
Recruitment Consultant

Denise
Molenaar

Denise Molenaar

Ik hou van de uitdaging mensen te helpen hun droombaan te vinden en tegelijkertijd de juiste kandidaat bij de opdrachtgever aan te dragen. Dit zorgt altijd voor een grote glimlach op mijn gezicht!
Team Manager

Desirée
Engelsman

Desirée Engelsman

Werken met mensen is mijn passie. Het inspireert mij iedere dag weer om het verschil te kunnen maken voor onze kandidaten en klanten. Het opbouwen van duurzame relaties is hierin belangrijk.
Managing Partner

Ellen
de Graaf

Ellen de Graaf

Optimaal functionerende professionals zijn cruciaal voor organisaties die vooruit willen. Het vinden van de juiste professional is het resultaat van een zorgvuldig proces; nog altijd word ik gelukkig als ik hieraan kan bijdragen.
Team Lead Finance

Hidde
Ebels

Hidde Ebels

Er gaat niets boven een ideale match. Ik voel me gelukkig dat ik geweldige organisaties kan helpen bij het ontdekken van uitzonderlijk talent. Het tot stand brengen van betekenisvolle verbindingen is mijn drijfveer.
Directeur / Eigenaar

Hylke
Oldenboom

Hylke Oldenboom

Weinig dingen zijn zo bevredigend als een duurzame match. Ik prijs me gelukkig dat we organisaties kunnen helpen aan goede mensen. En de impact van prettig werk op een gelukkig leven is niet te onderschatten.
Account Assistent

Ikram
Moumen

Ikram Moumen

Ik haal veel voldoening uit de juiste match tussen persoon, functie en organisatie. Hierbij begeleid ik het traject vanaf het begin tot het einde. Door de afwisselende werkzaamheden is geen enkele dag hetzelfde.

Jeroen
Schmidt

Jeroen Schmidt

Recruitment Consultant

Kom je bij
ons team?

Kom je bij ons team?

Ben jij een doelgerichte verbinder die vanuit oprechte interesse hoogwaardige, duurzame matches maakt?