Klaar voor de volgende stap in je carrière?

Wij werken samen met groeiende organisaties die jou een uitdaging bieden. Ben jij een frisse kracht die de leiding neemt in jouw vakgebied? Voel jij je thuis bij een organisatie in ontwikkeling? Mooi.

Bekijk vacatures Onze vakgebieden

Wij zoeken Scale-Up People

Wij zoeken ervaren professionals die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Groeiende organisaties bieden een fijne dynamiek en volop kansen om tot je recht te komen. We letten extra op jouw vermogen het verschil te maken in tijden van verandering en richten ons op vakgebieden die cruciaal zijn in deze fase: Support, Legal en Finance rollen.

Support

Wij weten dat Support professionals met hun organisatorische skills juist heel sterk zijn in een groeifase. Deze professionals hebben een verbindende rol en dragen proactief bij aan de uitdagingen die deze fase met zich meebrengt.

Bekijk vacatures

Finance

Een groeifase is voor een Finance professional extra uitdagend. Deze professionals zijn een kei in het realiseren van verbinding en betere communicatie tussen finance en business. Met hun pragmatische houding brengen zij de juiste inhoud om de volgende stap te maken.

Bekijk vacatures

Executives

De accenten in een groeifase liggen anders, deze fase vraagt om frisse leiders die vernieuwing brengen. Daarom zoeken wij Executives die zaken in beweging brengen, weten wat het is om verantwoordelijkheid te dragen en geen last hebben van een al te groot ego.

Bekijk vacatures

Zo werkt het

Wij weten hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten op je werk. Door goed te luisteren, te kijken naar wie je bent en wat je te bieden hebt, helpen wij je bij de volgende stap in je carrière. Graag maken we persoonlijk kennis met je.

Aanmelden
Bij iedere vacature op onze site vind je een uitgebreid profiel. Meld je aan of stel jezelf in een open sollicitatie aan ons voor.
Intake
In onze kennismaking letten we extra op jouw vermogen het verschil te maken bij een scale-up. We houden rekening met alle factoren die belangrijk zijn om echt gelukkig te worden in je baan.
Match
Je wordt aan onze opdrachtgever voorgesteld als we volledig overtuigd zijn. We beloven je geen perfecte match, die maak je uiteindelijk zelf.
Plaatsing
We begeleiden je intensief tijdens de procedure, we helpen je thuiskomen in je nieuwe baan. Ook nĂ¡ plaatsing houden we graag contact, je blijft onderdeel van ons netwerk.
Ik wil alle vacatures zien

Eerst even sparren?

Vraag je je af hoe jij je kunt blijven ontwikkelen in je werk? Twijfel je over je volgende stap? Plan hier je afspraak voor een gratis en vrijblijvend sparmoment. We kijken ernaar uit.

Plan jouw gratis sparmoment